» Blog

Grote print op dibond 100x150cm

Groot-groter-grootst – Zo vaak laat ik mijn werk niet meer afdrukken en zeker niet zo groot! #pastpreciesindeauto #RadioKootwijk 100x150cm halfmatte print op dibond

Weekly Picture | Portretfoto Melanie van den Haak – Texcellent

Mélanie van den Haak van Texcellent – excellente teksten voor on- en offline media – www.texcellent.nl

Weekly Picture | portretfoto van Harry

Inderdaad, zei Harry over de portretfoto van zichzelf, dat is een mooie kop.

Boekpresentatie NU NHN

Gisteravond de boekpresentatie gehad van NU NHN in de nieuwe bestuurskamer van AZ. Het officiële moment was de overhandiging van het boek door gedeputeerde Jaap Bond aan de burgemeester van Heerhugowaard Han ter Heegde. De fotografie voor dit boek heeft een half jaar in beslag genomen. Bij nacht en ontij heb ik door de provincie
read more

Artikel in Noord-Hollands Dagblad over boek NU NHN

Vandaag in het Noord-Hollands Dagblad de aankondiging van het boek NU…NHN waarvoor ik de fotografie mocht verzorgen. Het boek wordt op 6 december gepresenteerd.

Weekly Picture | Kitesurfers

Kitesurfers op het strand van Velsen Noord.

Jubileumboek Stabu

Het jubileumboek van Stabu is klaar. En ook gepresenteerd op een waanzinnig tof feest in Goenekan. De (portret)fotografie heb ik verzorgd in samenwerking met XYTO media, Marieke Pool (tekst) en Helga Martens (vormgeving).

Weekly Picture | Salome Leverashvili

Afgelopen week maakte ik deze foto van Salome Leverashvili. De Georgische Salome is een ballerina van het Nationaal Ballet/Junior Company. Op het NDSM terrein in Amsterdam-Noord was de shoot. De kleding is gemaakt door Anne Alofs van Mix & Stretch. Anne gaat de foto gebruiken voor haar nieuwe website.

Thailand exposed – 28

Phromthep Cap

Thailand exposed – 27

Of ik een foto van haar mocht maken. Natuurlijk, geen probleem, kom binnen, schoenen uit, en ineens sta je bij iemand in huis. Wat een aardige mensen. | If I could take a picture of her. Sure, no problem, come in, take your shoes off, and you’re in someone’s house. What a nice people.

Thailand exposed – 26

Lossen van zakken veevoer in de haven van Phi Phi Don. | Unloading bags of cattle feed in the harbour of Phi Phi Don.

Thailand exposed – 25

Tijdens de zonsondergang trok er een enorme tropische regenbui over Phi Phi Island. | At sunset a huge tropical wave rolled over Phi Phi Island.

Thailand exposed – 24

Phromthep Cape

Thailand exposed – 23

Mudong pier.

Thailand exposed – 22

In Thailand gaan de kinderen in uniform naar school. Dit meisje staat te wachten op een lift – achterop de scooter naar huis. | In Thailand the kids are wearing school uniform. This girl is waiting for a motor scooter to drive her home.

Copyright © 2016 Keesnan Dogger Up